RightCoach™ On-Demand Coaching

Kehitä avainhenkilöidesi osaamista ja auta heitä saamaan uusia oivalluksia työhönsä käyttämällä globaalia virtuaalista coaching-palveluamme, joka on tavoitettavissasi aina tarvittaessa.

OTA YHTEYTTÄ

Esittelyssä RightCoach™ virtuaalinen coaching

Right Managementilla on lähes 40 vuoden kokemus markkinoiden johtavien coaching-palvelujen tuottamisesta. Uusi virtuaalinen coaching-ohjelmamme tuo kokeneiden coachiemme asiantuntemuksen kaikkien organisaatiosi esimiestasojen ulottuville juuri silloin, kun tukea tarvitaan.

Coachimme

Globaali coach-verkostomme kattaa yli 1000 asiantuntijaa. Osallistujat pystyvät valitsemaan verkostostamme itselleen coachin, joka sopii juuri heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Coachin voi valita esimerkiksi perustuen toimialaosaamiseen, henkilökohtaisen brändäyksen asiantuntemukseen tai kokemukseen työskentelystä hallitusten jäsenten valmentajana.

  • Globaali sertifiointi

    Kaikilla RightCoach™ coacheillamme on International Coaching Federationin sertifikaatti, ja heillä on vähintään viiden vuoden coaching-kokemus. Jatkuva oman coaching-osaamisen kehittäminen on myös valmentajiemme perusvaatimus.

  • Joustavat ratkaisut

    Osallistujat voivat käyttää samaa coachia peräkkäisissä sessioissa, tai heillä on myös mahdollisuus valita joka tilaisuutta varten uusi coach. Valintakriteeri lähtee täysin osallistujan yksilöllisistä tarpeista.

  • Korkealaatuinen toteutus

    Keräämme coaching-sessioista järjestelmällisesti palautetta mm. Net Promotor Scoren (NPS) avulla. Näin saamme jatkuvaa tietoa osallistujakokemuksesta ja varmistamme sen, että coachimme ylläpitävät jatkuvasti korkeata laatua työssään.